Cabrio Singelmontage Takbalkong VELUX

Lägger produkt i kundvagn

Den övre delen är ett topphängt takfönster som öppnas utåt
Den nedre delen fälls ut till en inglasad takbalkong med sidoräcken
Det finns flera val beroende på utrymme och personliga önskemål
Säkerhetsruta för att uppfylla byggföreskrifterna
Beställs bekvämt som kompletta paket
För andra kombinationer vänligen begär offert
Tillverkningsvara med kort leveranstid
Skickas normalt inom 5-10 arbetsdagar från fabrik, se Leveranstid & Villkor

Dimensioner

Utförande

Tillval

Kommentar

Pris:
26 329.50 kr (inkl. moms)
29 255.00 kr
Artikelnr: F24-VELUX-CB Kategorier: ,

Liknande varor från samma varumärke

Beskrivning

Öppna din värld

VELUX CABRIO® takbalkong öppnas på några få sekunder och ger din bostad en plats i solen. Ditt hem får mer luft och ljus och en fantastisk utsikt. VELUX CABRIO® takbalkong följer taklinjen när den är stängd. VELUX CABRIO® kan monteras i en taklutning mellan 35°-53° grader.

Perfekt för vindsvåningar. Gör så att rummet känns större!

10 Års Garanti VELUX VELUX ger dig 10 års garanti på fönster, inträckningsplåtar och isolerrutor. CE Märkning VELUX CE Märkning
VELUX produkter har tillverkats, testats och kontrollerats i enlighet med relevant europeisk standard.
3 Års Garanti VELUX På gardiner, markiser samt elektriska tillbehör är garantitiden 3 år. PEFC Certifierad VELUX PEFC Certifierad
VELUX takfönster är från uthålligt brukade skogar och kontrollerade ursprung. ww.pefc.org

Mer information

Produkttyp

Varumärke

Lager/Beställning

Ytbehandling

Vitmålad Furu NCS S0500-N
Klarlackat furu

Intäckningsplåt

För profilerat yttertak
För slätt yttertak

Glas

3-Glas (66) U-Värde: 1,0 – Laminerad inre ruta, härdad yttre ruta med Easy-to-clean beläggning och antidagg-beläggning.

Öppnas

Utåtgående

Taklutning

Mellan 35° och 53°

Manövrering

Fönstret manövreras manuellt med hjälp av handtaget i nedredelen av takfönstret, som ett vanligt topphängt fönster. Med griplisten i fönstrets överkant kan det övre fönstret roteras 180° , för en enkel fönsterputsning.

Egenskaper

VELUX CABRIO® är lämplig för takvåningar och vindsvåningar – eller i andra rum med rätt förutsättningar och där man vill komma ut i det fria.

Max 3 VELUX CABRIO® kan monteras bredvid varandra.
Öppnas enkelt i alla lägen upp till 45°.
Kan användas som nödutgång.
Vitmålad furu som skyddas mot smuts och fukt av den vattenbaserade färgen.
Kan kombineras med topphängda takfönster (GPL) och kombinationsfönster fast (GIL).
Övre fönstret kan även roteras 180° för enkel fönsterputsning.
Finns i SOLO 7 paket (komplett ut- och invändigt) och SOLO 2 paket (komplett utvändigt och diffussionsspärr).
3 glasruta med ett U-värde på 1,00 (norm EN ISO 12567-2).
VELUX solskydd och gardiner kan enkelt eftermonteras.
Standard pivåfunktioner med ventilationsklaff (spaltventil)

Garanti

10 års garanti på VELUX Takfönster och intäckningsplåtar.
3 års garanti på VELUX solskydd, jalusier, markiser och elektronik.

Leveranstid & Villkor

Denna produkt är en VELUX produkt och leveranstiden skiljer sig beroende på vad man beställer. Normalt utan tillval som förlänger leveranstiden är den 5-10 arbetsdagar. Exempel på tillval som förlänger leveranstiden är utvändig beklädnad i Aluminium i koppar färg, leveranstiden förlängs då med 2 veckor.

Fraktkostnader tillkommer. För leveranser gäller transport fram till angiven adress på körbar väg för fullstor lastbil. Fast landförbindelse krävs. Då varorna är klara för leverans kontaktas du av speditören för överenskommelse av leveransen till dig. Det är viktigt att du planerar mottagandet av leveransen i tid. Vi förutsätter farbar väg fram till leveransadressen med 24m lastbil & släp, fri höjd 4,5m. Det är chauffören som avgör om vägen är farbar. Kontrollera godset tillsammans med chauffören. Vi förutsätter att du hjälper chauffören att lossa godset. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig extra kostnader som uppkommer vid avlastning. Köparen ombesörjer vid behov av tyngre och större fönster/dörrar bärhjälp/lossning (t.ex hjullastare, kranbil eller dylikt) från lastbil till avställningsplatsen. På de orter som vår transportör inte trafikerar kommer godset till närmaste godscentral. De kontaktar dig då godset anlänt så att du själv kan avhämta på godscentralen. Tiden som det tar för vår leverantör att köra ut varorna till dig, beror på hur leveransen stämmer överens med deras turbilar. Den tid vi anger på vår orderbekräftelse är när varorna skickas ifrån oss.

OBS! Tänk på att uppge ett telefon-/mobilnummer som vi eller speditören alltid kan nå dig på för att kunna avisera och köra ut varorna till dig! Om du inte är anträffbar vid avlastning av din beställning debiteras du för de kostnader som uppstår. Detta gäller även paket som inte lösts ut från posten.

Vi skickar våra gods med en tredje part. Detta innebär att vi inte kan påverka leveranstiderna från dess att ordern lämnat vårt lager. Om leveransförsening uppkommer tar Fönster24sju.se kontakt med köpare så fort som möjligt och informerar om ny uppskattad leveranstid. Säsong och yttre påverkan kan försena leveransen.

Priset på frakten visas som en delsumma på den förgenererade offerten vid utcheckningen i kassan och är sedermera inkluderad i totalpriset. Hjälp i form av hjullastare eller truck fordras vid lossning av lyftgliddörrar och större fönsterpartier. Köparen bekostar och ansvarar för detta.

OBS! Ordrar med produkter från olika fraktklasser är det den dyraste fraktklass som sätts.

Fraktskador

Köpare måste kontrollera alla produkter vid leverans för eventuella transportskador innan produkterna kvitteras i mottagandet. Om det är skador på varorna eller saknas produkter som står på fraktsedeln, ska detta omedelbart noteras på fraktsedeln. Vid en ”ren” underskrift av leveransen bortfaller reklamationsrätten.

Den beräknade leveranstiden står i orderbekräftelsen. Priserna är med förbehåll för force majeure som beror av lagbud, myndighetsåtgärd, mobilisering, krigshändelse, systemfel, fel eller inskränkningar i leveranser från underleverantörer, strejk, lockout, bojkott, blockad eller annan liknande omständighet. Förseningar på grund av force majeure ger inte köparen rätt att häva avtalet. Oavsett vad det står i avtalet, räknas alltid leveranstiden från den tidpunkt då fönster24sju.se har fått svar på alla tekniska frågor, och betalningen är registrerad. Om leveransen skjuts upp på köparens begäran eller på grund av vägran att betala varorna, debiteras köparen en eventuell lagerkostnad. Om leverans sker senast 4 veckor efter den estimerade leveranstiden, betraktas varan som rättmätigt levererad.

Leveransförsening

Vi skickar våra gods med en tredje part. Detta innebär att vi inte kan påverka leveranstiderna från dess att ordern lämnat vårt eller vår leverantörs lager. Om leveransförsening uppkommer tar Fönster24sju.se kontakt med köpare så fort som möjligt och informerar om ny uppskattad leveranstid. Säsong och yttre påverkan kan försena leveransen. Om leveranstiden är av väsentlig betydelse har ni som kund rätt till att häva köpet utan kostnad. Detta gäller ej vid beställningsvaror. Leveransinformation finns via kontakt med Fönster24sju.se. Skandinaviska Fönsterlösningar AB (fönster24sju.se) kompenserar ej för aviserade leveransförseningar.

Boka inte hantverkare förrän ni har mottagit beställningen, kontrollerat att rätt produkter har levererats och att inga skador har uppstått undertransporten. Fönster24sju.se kompenserar ej för merkostnader i samband med avbokning av hantverkare eller övriga kostnader i samband med leverans.

Se vidare Force Majeure

Force Majeure

Skandinaviska Fönsterlösningar AB (fönster24sju.se) och våra leverantörer är befriade från påföljd för underlåtenhet att fullgöra förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar eller försenar fullgörandet. Som befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, elavbrott, sabotage, olyckshändelse, förseningar i leveranser från underleverantörer, omfattande produktionsstörningar eller jämförbara händelser utanför vår kontroll.

Garanti

10 Års garanti på VELUX takfönster.

3 Års garanti på VELUX solskydd.

Läs mer om VELUX garantier

Egenskaper & Tillval

Egenskaper

Monteringspaket

Solo 2 – Komplett utvändigt + invändig diffusionsspärr

VELUX Solo 2 ger dig en komplett utvändig lösning. Paketet innehåller intäckningsplåtar, fönsterkrage, avvattningsränna, isoleringsram för det utvändiga montaget samt en invändig diffusionsspärr. Komplettera därefter med en egenbyggd invändig smyg.

Solo 7 – Komplett in- & utvändigt

VELUX Solo 7 ger dig en komplett lösning både in- och utvändigt. Paketet innehåller intäckningsplåtar, fönsterkrage, avvattningsränna, isoleringsram för
det utvändiga montaget samt diffusionsspärr och en anpassningsbar smyg (LSB) för taktjocklek upp till 330 mm (taktjockleken mäts från ovankant bärläkt till insida färdigt innertak) som ger dig en elegant invändig anslutning. Finns även för andra taktjocklekar, LSC (430 mm) och LSD (530 mm).

Glas

2-glas –70

Tvåglasruta, laminerad inre ruta, härdad yttre ruta. U-värde 1,3

3-glas –68

Treglasruta, laminerad inre ruta, härdad yttre ruta med antidagg-beläggning. U-värde 1,1.

3-glas –66

Treglasruta, laminerad inre ruta, härdad yttre ruta med Easy-to-clean beläggning och antidagg-beläggning. U-värde 1,0.

Invändigt Material

Everfinish – underhållsfritt

Underhållsfritt material med hölje i polyuretan. En modern design med slagtålig och fuktavvistande yta som passar alla lägen och rum. Vattenavvisande yta hindrar smuts och fukt från att få fäste. Kulör: RAL 9003 (NCS S0500-N)

• ThermoTechnology™
• Perfekt för våtrum, kök och där takfönstret sitter utom räckhåll
• Vattenavvisande yta hindrar smuts och fukt från att få fäste
• Underhållsfri yta
• Passar perfekt för vita tak och väggar
• RAL 9003 (NCS S0500-N)

Vitmålat furu

Ett traditionellt vitmålat furufönster som skyddas mot smuts av den vattenbaserade färgen. Uv-resistent färg bevarar den vita kulören. Kulör: RAL 9003 (NCS S0500-N)

• ThermoTechnology™
• Passar i de flesta rum
• Vattenbaserad färg med diskret trästruktur
• UV-resistent färg bevarar den vita kulören
• Passar perfekt för vita tak och väggar
• Furu av högsta kvalitet
• RAL 9003 (NCS S0500-N)

Klarlackat furu

Den varma känslan hos naturlig furu med hållbar treskiktslackering.

• ThermoTechnology™
• Trä med synlig trästruktur
• Matt, vattenbaserad, transparent lack
• Furu av högsta kvalitet

Utvändig Beklädnad

VELUX takfönster levereras som standard med en utvändig, underhållsfri beklädnad i grå aluminium som gör sig fint på de flesta tak, som tillval kan du välja valfri NCS eller RAL färg. De kan också levereras med utvändig beklädnad i zink eller koppar.

Ditt Tak

Profilerat tak

Tak som har en profilhöjd på max 120 mm, kan t ex vara betongpannor, tegelpannor eller profilerad takplåt. Intäckningsplåt EDW.

Slätt tak

Släta eller platta tak som har max taktjocklek av totalt 16 mm. Kan t ex vara takpapp, takskiffer, sedumtak eller shingeltak. Intäckningsplåt EDL.

Falsat/bandtäckt tak

Tak med plåtinklädnad av t ex koppar, zink, stålplåt eller aluminium. Med ZWC (karmsidoplåtar) är VELUX takfönster förberett för falsat/bandtäckt tak.

Tillägg

Plisségardin

• Plisségardinen är ett utmärkt sätt att reglera mängden dagsljus i ditt rum och skapa insynsskydd. Med gardinen kan du skapa färgrika ljuseffekter som kompletterar din inredning
• Den manuella gardinen (FHL) är flygande (den kan regleras både uppifrån och nerifrån), och du kan alltså placera den varsomhelst i takfönstret.
Det gör det enkelt att reglera dagsljuset och skydda mot insyn • Manuell gardin kan manövreras med betjäningsstång.
Kräver 2 st adapters
• Väljer du en INTEGRA® Solar-gardin monteras den utan kabeldragning – på ditt manuella takfönster eller på ditt INTEGRA® Solar takfönster. Fjärrkontroll ingår
• Mjuk dämpning av dagsljuset
• 20 olika tyger och färger

Rullgardin

• VELUX rullgardiner är ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att reglera ljuset
• Den manuella gardinen (RFL) är flygande (den kan regleras både uppifrån och nerifrån), och du kan alltså placera den varsomhelst i takfönstret.
• Det tåliga polyestertyget ger ett mjukt, behagligt ljus • Dessutom skyddar gardinen möbler och textilier från att blekas av solen
• Väljer du en INTEGRA® Solar-gardin monteras den utan kabeldragning – på ditt manuella takfönster eller på ditt INTEGRA® Solar takfönster. Fjärrkontroll ingår
• Dämpar solljuset
• Hindrar insyn
• Välj mellan 15 olika färger och tyger

Persienn

• Persiennen tål hög luftfuktighet, är lätt att torka av och är därmed särskilt lämplig i badrum och kök. Den ger dig dessutom full kontroll över ljuset, eftersom du kan ställa lamellerna för precis det ljusinfall som du önskar
• Gardinen dras upp och ned manuellt med hjälp av en snygg list i nederkant. Lamellerna vinklas med hjälp av en prisbelönt kontrollmekanism. Inga irriterande snören eller stänger • Full kontroll över ljuset
• Hindrar insyn
• Lätt att rengöra
• Inga synliga snören
• Välj mellan 9 olika färger

Mörkläggningsgardin

• VELUX mörkläggningsgardin stänger effektivt ljuset ute, både natt som dag
• Perfekt för en tupplur under eftermiddagen och under ljusa sommarnätter. Mörkläggningsgardinen är idealisk för sovrum och barnrum
• Alla färger och mönster har samma mörkläggningseffekt • INTEGRA® Solar-gardin monteras utan kabeldragning – på ditt manuella takfönster eller på ditt INTEGRA® Solar takfönster.
Fjärrkontroll ingår
• Total mörkläggning
• Oeko-Tex®-certifierad
• Steglös placering
• 46 olika färger och mönster

Markis

• VELUX markiser kontrollerar solvärmen som kommer in i rummet • Eftersom duken är försedd med många små hål släpper den ändå in dagsljus i rummet – och du kan dessutom fortfarande se ut genom takfönstret
• Väljer du en INTEGRA® Solar-gardin monteras den utan kabeldragning – på ditt manuella takfönster eller på ditt INTEGRA® Solar takfönster. Fjärrkontroll ingår
• Väven släpper in ljus och bevarar utsikten samt minskar värmen med 73%
• Monteras enkelt inifrån

Insektsnät

• Insektsnätet passar till alla VELUX takfönster, monteras enkelt vid öppningen i innertaket och är transparent
• Med VELUX insektsnät kan du ha takfönstret öppet utan att en enda mygga eller fluga stör dig
• Kan kombineras med alla typer av solskydd

VELUX INTEGRA

Behöver du ett bättre inomhusklimat med mer dagsljus och frisk luft? Då är VELUX INTEGRA® lösningen. Detta innovativa system med fjärrstyrd manövrering ger dig full kontroll över ditt eget inneklimat. Med VELUX INTEGRA® kan du öppna och stänga dina takfönster med bara ett klick på fjärrkontrollen. Automatiken gör ditt liv enklare och bekvämare – och du får ett friskare hem på köpet.

Frisk luft och ett bättre inomhusklimat – enkel kontroll över takfönster, gardiner och solskydd

Smarta takfönster – kombinera med VELUX ACTIVE with NETATMO för automatisk sensorbaserad styrning av dina INTEGRA® takfönster

Ingen risk för regn – den inbyggda regnsensorn stänger takfönstret automatiskt om det regnar

VELUX INTEGRA® Solar

Med VELUX INTEGRA® Solar styrs dina takfönster med hjälp av solenergi. Du öppnar och stänger dem enkelt med ett klick på medföljande fjärrkontroll. Du slipper elektriker, kabeldragning och dryga elkostnader. Solcellen laddar automatiskt det inbyggda batteriet i alla väder under dagtid.

VELUX INTEGRA® el (230V)

VELUX INTEGRA® el (230V) har samma egenskaper som VELUX INTEGRA® Solar men ansluts till bostadens elsystem. Motorn sitter dold i karmen.

Läs mer om Velux Integra här.

Dokument

VELUX inspirationsbroschyr
VELUX produktguide & prislista
VELUX solskydd
VELUX takfönster för platta tak
VELUX spacemakers
VELUX automatik & tillbehör
VELUX Snö och is
VELUX Monteringsanvisningar Pivåhängt
VELUX Monteringsanvisningar Topphängt
VELUX Monteringsanvisningar Solskydd
VELUX Monteringsanvisningar Tillbehör
VELUX Monteringsanvisningar Cabrio
Reklamationsbedömning

Kampanjinformation

Här kan du läsa mer om hur du registrerar ditt köp.

INSTRUKTIONER

Notera att du beställer dina fönster hos oss på fönster247.se och sedan registrerar ditt kvitto hos Velux.
Det är Velux som betalar cash backen.

Kampanjen gäller mellan 1/9-31/10 2020.

Max 5 takfönster/takfönsterkupoler per slutkund/hushåll.

KONTAKTA OSS
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)