DIREKT FRÅN FABRIK - RÅDGIVNING: 010-207 99 11

1 250 kr Moms

 • Vridfönster Trä Aluminium Utifrån Öppet
 • Vridfönster Trä Aluminium Inifrån Stängt
 • Vridfönster Trä Aluminium Utifrån Stängt
 • Vridfönster Trä Aluminium Profilbild Beskuret

vridfönster – trä/alu – funktion

med dolda beslag

Artikelnr:F24-TAV-31V Kategorier: , , 10 ärs garanti
 • Beskrivning
 • Mer information
 • Leverans & Garanti
 • Monteringsanvisningar

Beskrivning

Vridfönster till bästa kvalitet och pris

Vridfönster är ett modernt och mycket funktionellt fönster som passar framförallt om du har flera våningar eller av olika anledningar har svårt att putsa fönstret utifrån.

Vridfönster är perfekt utformade, praktiska och funktionella

Trött på att flytta bort alla växter eller en hängande lampa i fönstret för att kunna öppna fönstret. Med ett vridbart fönster behöver du inte flytta på någonting. Våra vridfönster kan vridas 180 grader vilket gör att du kan putsa både in och utsida av fönstret från insidan rummet. Till skillnad från många andra liknande fönster har vårt vridfönster dolda beslag som inte syns från utsidan, vilket ger ett stilrent utseende. Klassiska vridbeslag i kombination med svensk byggtradition ger våra fönster det utseende och den säkerhet som gör ditt köp tryggt. De dolda beslagen bidrar inte bara till en snygg och ren design, de minskar även risken för rötskador.

Formbara – Individuellt anpassningsbara Vridfönster

Fönster24sju.se fönster har mycket bra isolerande egenskaper. Fönstret kan fås helt i trä eller med en aluminium beklädd utsida som gör fönstret näst intill underhållsfritt. Som standard är fönstret vitmålat men kan även fås i laserade eller andra kulörer mot tillägg. Aluminium utsidan är som standard vit men har 8 olika kulörer som tillval. Mot pristillägg kan kulörer ur RAL och NCS skalorna väljas. Vridfönster är vårt mest populära fönster, då det kan anpassas till olika hustyper. Detta kan göras med hjälp av genomgående poster eller med hjälp av utanpåliggande spröjs/poster. Finns även som mellanliggande i glaspaketet. Till vitmålade trä fönster levereras spröjsen i pvc, till aluminiumbeklädd utsida är spröjs och poster i aluminium. Spröjs är alltid monterat på fönstret vid leverans.

Trä-/ Aluminiumfönster

Här möts den varma inomhuskänslan med det praktiska och eleganta. Trä på fönstrets insida ger den där speciellt varma och mysiga inomhusmiljön som träfönster ger. På utsidan ger aluminiumhöljet fönstret ett elegant och modernt yttre samtidigt som träet skyddas mot vind och väder. Till alla våra trä-/aluminiumfönster finns ett stort utbud av extrautrustning och dessutom kan träslag och färg väljas efter ditt önskemål.

Mer information

Kontruktion:

Utåtgående vridfönster av trä med aluminiumbeklädd utsida

Material:

Kvistfri lamell/fingerskarvad Furu klass J10, standard EN 942 Impregnerad Flowco Rolls vattenbaserad skyddsmedel Induline SW-900 VP 21308

Glas:

Fönstret har 3-glas isolering, där inre glaset är energiglas. (Tjocklek 42mm). Argonfyllning.

Glaslist:

Glaslist av plast som standard

Droppnäsa:

Anodiserad aluminium

Tätningslist:

Silikongummi tätningslist med två kammare. (Färg: grå)

Ytbehandling:

Invändigt NCS S 0502-Y (Vit)
Utvändigt RAL 9010 (Vit)

Beslag:

ASSA Allswing

Handtag:

Hoppe Tokyo F1 (Standard)

U-Värde:

1,1 Standard

Ljudisolering:

Ljudisoleringsvärde minst 31 dB

Spröjs:

Spröjs finns i olika utföranden

Karmhål:

16/14mm

Modulmått:

Karmyttermått = öppningsmått – 20 mm

Karmdjup:

106 mm

Referens nr:

F24-TV-31V

Fraktkostnad - inom Sverige

 • Fast fraktkostnad över hela Sverige 495 kr (inkl. moms)
 • Gratis frakt på ordervärde över 15 000 kr (inkl. moms)

Leverans och Leveranstider

 • Detta är en tillverkningsvara och leveranstiden är normalt 4-6 veckor.
Leverans sker till den adress som står på orderbekräftelsen eller angiven som leveransadress. Leverans sker till trottoaren / uppfarten. Köparen ska se till att en fullstor lastbil kan köra upp till avlastningsplatsen. Onödig väntetid och förlängning av avlastningen debiteras köparen. Leverans av måttbeställda varor sker enligt aktuell leveranstabell ovan med utgång från beställningsdagen och efter att betalning skett. Utsålda lagervaror skickas normalt inom 10-30 dagar - vi kontaktar dig för ett leveransdatum. Köparen ombesörjer vid behov av tyngre och större fönster/dörrar bärhjälp från lastbil till avställningsplatsen. Fönster24sju.se alt. tredjeparts speditör kommer kontakta dig som köpare när detta behov föreligger. Priset på frakten visas som en delsumma på den förgenererade offerten vid utcheckningen i kassan och är sedermera inkluderad i totalpriset. På beställningar där ordervärdet överstiger 15.000 kr inkl. moms utgår ingen extra kostnad för frakt. Hjälp i form av hjullastare eller truck fordras vid lossning av lyftgliddörrar och större fönsterpartier. Köparen bekostar och ansvarar för detta. Vi levererar till platser i Sverige med fast vägförbindelse. Om detta inte finns vänligen kontakta vår kundtjänst.

Garanti

Fönster24sju.se har garantier som är ett skydd mot fel som ursprungligen uppkommit i tillverkningen. Garantin på kulörer gäller inte färgavmattning. All garanti kräver att produkten har hanterats, monterats och underhållits på ett korrekt sätt. Skador som uppkommit på grund av felaktig hantering, montering eller underhåll täcks inte av garantin. Fönster24sju.se åtar sig att avhjälpa fel som omfattas av tidigare nämnd garanti. Felen kan åtgärdas genom reparation av befintlig produkt, utbyte av felaktig komponent i produkt eller utbyte av hel produkt. Fönster24sju.se står för kostnader för material och arbete som krävs för att åtgärda felet. Fönster24sju.se avhjälper inte fel som uppkommit genom reparation som utförts av annan än av Fönster24sju.se anlitad personal. Fönster24sju.se ersätter inte kostnader för byggnadsställningar eller eventuella lyftanordningar som kan vara nödvändiga för reparation eller utbyte av produkt eller glas.  

Garantin omfattar Fönster i Trä/Alu

 • 10-års garanti mot kondens mellan glasen.
 • 10-års funktionsgaranti på beslagen.
 • 10-års garanti mot rötskador på färdigmålade produkter ifrån fabrik.

Övrigt

Har du några övriga frågor gällande våra garantier, kontakta oss gärna via hemsidan, på [email protected] eller på 010-207 99 11.