trä/alu kampanj - NTech - vi bjuder på aluminium - klicka här för att läsa mer

kipp-dreh – pvc – uPVC

Vit (RAL 9016) – andra kulörer på offert
0,9 U-Värde
3 Glas
Dolda gångjärn som standard
Underhållsfri & Miljövänlig
Handtag i mattborstat aluminium med Kisi-barnspärr

Dimensioner

Egenskaper

Tillägg

Kommentar

Pris:
2 405.51 kr (inkl. moms)
3 486.25 kr

Beskrivning

Kipp-Dreh – uPVC

Kipp-Dreh är en av de vanligaste funktionerna för fönsterlösningar i Europa, och är synonymt med enkel betjäning.

Fönstret går att få i många olika utföranden och profiler. Vårt Kipp-Dreh-fönster kan också förses med dolda gångjärn. Som standard tillhandahåller vi Fönster med spår för salning och fönsterbänk (10mm eller 13mm), för att underlätta efterarbetet när fönstret skall kläs på insidan. Kipp-Dreh går även att få i Passiv- utförande och får då ett U-värde på 0.72 W/m²K

uPVC

Kvalitet och prestanda för den svenska marknaden

Fönstret för dig som önskar en prisvärd produkt i uPVC. Serien täcker ett brett spektra av funktioner som fyller de krav du har på ett modernt hem. Materialvalet och profilernas utformning är speciellt anpassade för att klara av det svenska klimatet med stora temperaturväxlingar och varierande årstider. uPVC-serien är näst intill underhållsfri och passar dig som söker en enkel vardag. Serien innehåller även ett brett utbud av spännande tillval och alternativ. Allt för att du skall få just den funktion du söker för en problemfri vardag.

Skandinaviska Traditioner

NorDan AB ingår i NorDan Gruppen, en av Skandinaviens största dörr och fönsterproducenter. I över 90 år har NorDan levererat marknadsledande lösningar för fönster och dörrar, kännetecknade av kvalitet och innovation. På NorDan jobbar totalt 1600 anställda och koncernen har en årlig omsättning på cirka 2,3 miljarder kronor.

Mer information

Varumärke

uPVC

Produkttyp

Kipp-Dreh

Material

PVC

Glas

3 Glas

U-Värde

0,9 W/m2K

Färg

Vit (RAL 9016)

Karmdjup

71 mm

Handtag

Mattborstad aluminium med Kisi-barnspärr