trä/alu kampanj - NTech - vi bjuder på aluminium - klicka här för att läsa mer

fast fönster – pvc – uPVC


3 Glas
Vit (RAL 9016) som standard
0,8 U-Värde
Underhållsfri & Miljövänlig

Dimensioner

Egenskaper

Tillägg

Kommentar

Pris:
1 274.78 kr (inkl. moms)
1 847.50 kr

Beskrivning

Fast Fönster – uPVC

Fasta fönster ger möjlighet till extra stora glasytor på fönstren. Med fasta fönster är du inte begränsad till fyrkantiga former.

Fasta fönster är inte öppningsbara, men det är däremot produktens styrka. I tillägg till många storleksvarianter kan fasta fönster även levereras som runda, halvrunda och som fri form. Fast fönster går även att få i Passiv-utförande och får då ett U-värde på 0.69 W/m²K

uPVC

Kvalitet och prestanda för den svenska marknaden

Fönstret för dig som önskar en prisvärd produkt i uPVC. Serien täcker ett brett spektra av funktioner som fyller de krav du har på ett modernt hem. Materialvalet och profilernas utformning är speciellt anpassade för att klara av det svenska klimatet med stora temperaturväxlingar och varierande årstider. uPVC-serien är näst intill underhållsfri och passar dig som söker en enkel vardag. Serien innehåller även ett brett utbud av spännande tillval och alternativ. Allt för att du skall få just den funktion du söker för en problemfri vardag.

Skandinaviska Traditioner

NorDan AB ingår i NorDan Gruppen, en av Skandinaviens största dörr och fönsterproducenter. I över 90 år har NorDan levererat marknadsledande lösningar för fönster och dörrar, kännetecknade av kvalitet och innovation. På NorDan jobbar totalt 1600 anställda och koncernen har en årlig omsättning på cirka 2,3 miljarder kronor.

Mer information

Varumärke

uPVC

Produkttyp

Fast Fönster

Material

PVC

Glas

3 Glas

U-Värde

0,8 W/m2K

Färg

Vit (RAL 9016)

Karmdjup

71 mm