Outline – Riktigt bra fönster

Svensktillverkade fönster som passar de flesta hus


Det är enkelt att välja ett fönster från Outline. Fönstren har en klassisk design, hög kvalitet, är lättmonterade och med en perfekt passform. Outline är ett märke som passar dig, ditt hus och dina förutsättningar. Fönster och altandörrar/balkongdörrar tillverkas av tät och kraftfull furu som håller högsta kvalitet. Extra stor omsorg läggs på materialval, vilket gör att alla Outlinefönster håller länge innan de behöver målas om. Outline har ett av marknadens bredaste sortiment av svensktillverkade fönster som passar de flesta hus, behov och önskemål.

Beställ dina Outline fönster här!

3-glasfönster från Outline

Outlines 3-glasfönster är P-märkta vilket innebär att fönstrets konstruktion har granskats mot en rad tekniska krav såsom luft- och regntäthet. Helt enkelt kontrollerade för att kunna klara stora påfrestningar.

Outline – fönster & dörrar som skapar nöjda kunder 

Nöjda kunder är viktigt och tillsammans med en kunnig och engagerad personal gör vi det enkelt för kunden att hitta rätt Outlineprodukter och få den optimala lösningen som passar vars och ens behov och önskemål.

Om Outline

Outline grundades 2012 och tillhör Elitfönster AB som med sitt breda sortiment är Sveriges ledande fönstertillverkare, med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster AB har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster AB är sedan 2004 en del av börsnoterade Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett naturligt hem för regionens starkaste bolag inom komfort, inomhusklimat och trygghet. Under 2018 omsatte Inwido 6,7 miljarder kronor. Totalt finns ca 4 500 anställda i koncernen, som har verksamheter i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien, Norge, Irland, Polen, Estland, Rumänien, Litauen och Tyskland.

Se Outlines sortiment av fönster här…

Se Outlines sortiment av altandörrar och balkongdörrar här…