Hajom – Skjutdörrar för prisbelönt arkitektur

Hajoms skjutdörrar, dörrar och fönster har en unik kombination av isoleringsförmåga, täthet, flexibilitet och beständighet. Det unika hantverket, finishen, estetiken och den gedigna känslan som Hajom står för har gett dem en given plats i prisbelönt arkitektur världen över.

Hajom – hantverk och perfektion sedan 1911

I Hajom socken, i Västra Götaland, har Hajom haft snickeri med hantverk och perfektion som fokus sedan 1911. Och de finns fortfarande kvar i samma lokaler där allt startade. År 1965 skapar Hajoms Snickeri historia genom att tillverka en unik skjutdörr med lyft- och glidfunktion som idag säljs över hela världen. Det välkända ”Hajompartiet” är idag synonymt med en skjutdörr av högsta kvalitet och med snyggaste designen.

Teknisk innovation och traditionellt hantverk

Hajoms tekniska innovationer förenat med traditionellt trähantverk ger hållbara produkter som blir vackrare med åren. Rätt fönster och dörrar förbättrar ditt boende avsevärt och ökar husets värde. Varje skjutdörr eller fönster från Hajom görs på beställning och blir som en egen individ med allt vad det innebär i format, träslag, ådring och ytbehandling. Hantverket finns i Hajoms DNA och görs i princip på samma sätt som när de började för mer än hundra år sedan.

Hajom Classic Serie eller Architect Series

De Hajom-produkter vi säljer här på fonster24sju går under ”Hajom Classic Series” men vi erbjuder även något Hajom kallar ”Hajom Architect Series” där man kan göra ännu fler intressanta tillval: sockeln längre ner, andra färger och träslag mm. Har du frågor om Hajoms Architect Series  är det bara att skriva ett mejl eller ringa oss på fonster24sju; längst upp till höger på startsidan under ”Kundservice” hittar ni våra kontaktuppgifter.

Se alla Hajoms skjutdörrar här!