Ytterdörrar från Bovall

Bovallsdörren-handgjord kvalitet med stilren design och smart teknik.

Ytterdörrar är husets smycke; lika mycket vackra detaljer som ett säkert skydd. Valet av ytterdörr bidrar till husets särdrag och håller samtidigt vädret och världen ute. Bovallsdörrens limmade, isolerade ytterdörrar byggs en och en eller i mycket små serier. Materialet är alltid miljömärkt, massivt trä.
Allt från ihoptappning till panelarbeten görs för hand av en hantverkare som ansvarar för dörrars hela tillkomst. Eftersom de flesta moment görs för hand, är allt från mått och material till design anpassningsbart. Vill du exempelvis ha en viss ytterdörr som pardörr är det fullt möjligt hos Bovallsdörren.

Trädörrar från Bovalls Dörrbyggeri

Bland Bovallsdörrens olika modeller finner du både dörrar i gammal byggstandard – med ramkonstruktion – och de med modern design. De flesta ytterdörrar går också få med glas, fönster, sidoljus och sparkplåt. I och med att våra dörrar görs för hand på beställning kan du anpassa samtliga delar enligt dina önskemål. Varje del av din Bovallsdörr, inklusive paneler och dörrkarmar, är tillverkade i massivt trä och vi förmonterar alltid karmhylsor.

Vad skiljer en Bovallsdörr mot andra?

Med tre generationers dörrbyggande i ryggen vet Bovallsdörren hur viktig varje detalj är. Det är också i dörrarnas detaljer du märker skillnaden. Valet av trästycke, lackens eller oljans kvalitet. Ytbehandlingen på dörrpanelerna, dörrbladen och trösklarna. Och, inte minst, val av handtag, låscylinder och andra tillval. Den teak, ek furu eller accoya som används i dörren väljs noggrant ut för bästa kvalitet och vi använder alltid FSC-certifierad träråvara där det är möjligt. Tillsammans skapar alla dessa detaljer en både säker, hållbar, vacker och helt unik ytterdörr som blir en helhet med din bostads övriga arkitektur. Är du ute efter att köpa en ytterdörr i teak, en dörr med sidoljus eller en entrédörr med glas? Oavsett, så har Bovallsdörren något för dig.

Just nu så ligger inte Bovallsdörrens ytterdörrar i vår webbutik men om du är intresserad av att köpa en Bovallsdörr, kontakta oss så hjälper vi dig.