JUST NU - INTRODUKTIONSKAMPANJ PÅ LEKSANDSDÖRREN

Leverans och Leveranstider

[vc_section css=”.vc_custom_1494917268492{border-right-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-bottom: 20px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #dbdbdb !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #dbdbdb !important;border-right-style: solid !important;}”][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fraktkostnad – inom Sverige

  • Fast fraktkostnad över hela Sverige 495 kr (inkl. moms)
  • Gratis frakt på ordervärde över 15 000 kr (inkl. moms)
  • Gratis frakt gäller ej på skjutdörrar/lyftgliddörrar
    • 2 Parti Lyftgliddörrar frakt 2495kr extra
    • 4 Parti Lyftgliddörrar frakt 4495kr extra

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Leverans och Leveranstider

Leveransvillkor

Leverans sker till den adress som står på orderbekräftelsen eller angiven som leveransadress. Leverans sker till trottoaren / uppfarten. Köparen ska se till att en fullstor lastbil kan köra upp till avlastningsplatsen. Onödig väntetid och förlängning av avlastningen debiteras köparen.

Leverans av måttbeställda varor sker enligt aktuell leveranstabell ovan med utgång från beställningsdagen och efter att betalning skett. Utsålda lagervaror skickas normalt inom 10-30 dagar – vi kontaktar dig för ett leveransdatum.

Köparen ombesörjer vid behov av tyngre och större fönster/dörrar bärhjälp från lastbil till avställningsplatsen. Fönster24sju.se alt. tredjeparts speditör kommer kontakta dig som köpare när detta behov föreligger.

Priset på frakten visas som en delsumma på den förgenererade offerten vid utcheckningen i kassan och är sedermera inkluderad i totalpriset. På beställningar där ordervärdet överstiger 15.000 kr inkl. moms utgår ingen extra kostnad för frakt.

Hjälp i form av hjullastare eller truck fordras vid lossning av lyftgliddörrar och större fönsterpartier. Köparen bekostar och ansvarar för detta.

Vi levererar till platser i Sverige med fast vägförbindelse. Om detta inte finns vänligen kontakta vår kundtjänst.

Vi skickar våra gods med en tredje part. Detta innebär att vi inte kan påverka leveranstiderna från dess att ordern lämnat vårt lager. Om leveransförsening uppkommer tar Fönster24sju.se kontakt med köpare så fort som möjligt och informerar om ny uppskattad leveranstid. Säsong och yttre påverkan kan försena leveransen.[/vc_column_text][vc_column_text]

Fraktskador

Köpare måste kontrollera alla produkter vid leverans för eventuella transportskador innan produkterna kvitteras i mottagandet. Om det är skador på varorna eller saknas produkter som står på fraktsedeln, ska detta omedelbart noteras på fraktsedeln. Vid en ”ren” underskrift av leveransen bortfaller reklamationsrätten.

Den beräknade leveranstiden står i orderbekräftelsen. Priserna är med förbehåll för force majeure som beror av lagbud, myndighetsåtgärd, mobilisering, krigshändelse, systemfel, fel eller inskränkningar i leveranser från underleverantörer, strejk, lockout, bojkott, blockad eller annan liknande omständighet. Förseningar på grund av force majeure ger inte köparen rätt att häva avtalet. Oavsett vad det står i avtalet, räknas alltid leveranstiden från den tidpunkt då fönster24sju.se har fått svar på alla tekniska frågor, och betalningen är registrerad. Om leveransen skjuts upp på köparens begäran eller på grund av vägran att betala varorna, debiteras köparen en eventuell lagerkostnad. Om leverans sker senast 4 veckor efter den estimerade leveranstiden, betraktas varan som rättmätigt levererad.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]