Hos oss får du råd

Prisvärda Fönster – Nya fönster behöver inte kosta skjortan.

Alla våra produkter oavsett om det är fönster, fönsterdörrar, ytterdörrar, glas eller tillbehör kännetecknas av högsta kvalitet och de är samtidigt prisvärda. Produkternas höga hållfasthet och långa livslängd lägger grunden till ett lyckat köp för dig som kund.

Stor valmöjlighet för dig som ska köpa fönster eller dörr

Du kan välja mellan de flesta typer av fönster i vår e-handel. Vi har sidohängda fönster, vridfönster, topphängda fönster, kipp-dreh med flera. Du kan välja fönster i olika material såsom pvcfönster, träfönster, trä-/aluminumfönster och aluminumfönster. Vi har en luft, två luft, tre luft och fyr luft fönster. I konfiguratorn, även kallad visualiseraren, väljer du även tillbehör som exempelvis glas med önskat u värde, spröjs, bröstning och säkerhetsbeslag. 

Genom vår fönsterkonfigurator kan du bygga ditt nya fönster eller dörr exakt efter dina önskemål och få priset direkt på hemsidan. Oavsett om du är ute efter ett enkelt och billigt fönster eller ett kvalitetsfönster med exklusiva val så har vi rätt fönster för dig.

Exempel: Välj ett vridfönster med tre glas och lågt u värde och med vit insida med grå aluminiumutsida. Vi bygger ditt nya fönster utan mellanhänder vilket kan ge dig som kund möjlighet att köpa nya fönster, glas och dörrar med en rabatt upp med till 50% i vår butik på nätet gentemot traditionella butiker.

Dessutom kan du som kund välja färg på dina nya fönster. Vill du ha olika färg på in- respektive utsidan går det också utmärkt. Välj allt från standardvit till de flesta färger i RAL-paletten.

Vi ger dig garanti på alla fönster, glas och dörrar som du beställer från vår butik på fönster24sju.se, vare sig det gäller pvcfönster, trä, trä/alu eller aluminium. Ett bra köp för dig är ett bra köp för oss. 

Garanterad kvalitét till bästa pris

Vi arbetar uteslutande med ledande och välkända tillverkare och varumärken och fäster stor vikt vid kontinuerlig kvalitetssäkring och certifiering för att garantera högsta kvalité på all våra produkter i alla kategorier, vare sig det gäller trä, trä/alu, aluminium eller pvc- fönster, glas eller dörrar. Även våra tillbehör måste hålla högsta kvalitet till bästa möjliga pris för att garantera ett mycket bra köp för dig som kund.

Trygg och effektiv frakt till bästa pris med välkända fraktbolag

I fabriken packas varje order separat för att underlätta och snabba på vår frakt med dina nya fönster, glas och dörrar som du nyss köpt. Både våra egna förare och fraktbolagens förare är vana samt har stor erfarenhet att leverera din dyrbara last. Fraktbolagen sätter stort värde på dina fönster, glas och dörrar och kommer kontakta dig med information gällande din frakt. Vid leverans av dina fönster, glas och dörrar får du givetvis även med monterings- och skötselanvisningar.

Vid önskemål medföljer monteringsmaterial vid leveransen

Om så behövs, kan du som kund beställa till monteringstillbehör för dina fönster, glas, fönsterdörrar eller dörrar. Dessa kommer i så fall att levereras tillsammans med dina nya fönster och dörrar. Skulle du behöva ytterligare tillbehör finner du det i vårt välsorterade sortiment i butiken. Där finns de mesta inom skötsel, underhåll, information och tillbehör för fönster, glas, vridfönster, fönsterdörrar och dörrar, vare sig de är i pvc, trä, trä/alu, eller aluminium. Köp monteringstillbehör till bästa pris i vår butik för att sedan få det levererat direkt hem till dörren.