fönster24sju.se

 

Fönster24sju.se affärsidé är att kunna erbjuda allt som kan tänkas behövas för ett lyckat fönster/dörr byte till privatpersoner och montagefirmor med marknadens mest genomtänkta lösningar

 

företagsinformation

Skandinaviska
Fönsterlösningar AB
Org.nr: 556938-7151
Adress:
Varlabergsvägen 21,

434 39, Kungsbacka 

Utställningen har öppet
Mån-fre 8-17
Lör 10-14

Boka besök utställning

Mats Andersson

Mats Andersson

Mats har över 35 år av erfarenhet från tillverkning och försäljning av fönster och dörrar. Har drivit familjeföretaget era fönster (som numera ägs av Inwido koncernen) 

Jan Andersson

Jan Andersson

Jan har över 40 år av erfarenhet från tillverkning och försäljning av fönster och dörrar. Har drivit familjeföretaget era fönster (som numera ägs av Inwido koncernen) 

Sortiment

Här kan Du välja mellan olika fönstermaterial. Allt från vackert trä, aluminiumbeklätt trä, hel aluminium och underhållsfri PVC från bla uPVC. Det skall passa i Ditt hus, men också din plånbok.

Bästa kvalitet är för oss en standard.

Trä och trä/aluminium systemet är ett beprövat system från ASSA allswing. Som innehåller allt Du behöver, vridfönster med ”dolt” beslag, utåtgående sidohängda, fast och fönsterdörrar både som enkel och dubbeldörr. Det finns en mängd tillbehör såsom ventiler, låsbara handtag och solskydd samt myggnät.

Vi har utvecklat våra egna PVC fönster som anpassats till den nordiska marknaden. Raka snygga linjer, smalare karmar, betydligt högre finish, nu även som vridfönster med ”dolt” beslag. Vi har tagit till oss våra kunders och våra egna erfarenheter behov under alla år och tagit fram produkter som vi tycker att är några av marknadens bästa.

Kompetent rådgivning

Högt kundnöjdindex

Säker e-handel

Snabb och säker leverans

service

Våra produkter håller hög kvalitet och är utan tvekan några av de bästa på marknaden. Vi värdesätter fönster och dörrar som verkligen håller! Att sätta kunden framför allt är vårt motto.

Du kan få personlig service genom att maila eller ringa oss vi kan guida Dig genom Din fönster resa i vårt system. Tveka inte kontakta oss så hjälper vi Dig i Dina tankar och beslut.

Vid frågor om din shopping på fönster24sju.se står vår kunniga och välutbildade personal till ditt förfogande för hjälp och rådgivning. Du når oss på vardagar mellan 08-17 på: 010-207 99 11

historia

Vi bakom fönster24sju.se har lång erfarenhet från fönster och fastighetsmarknaden. Vi insåg behovet av en fristående spelare på den nordiska marknaden.

Det är alldeles för få aktörer, och de som finns sätter de spelreglerna både på sortiment och priser som passar dem själva.

Vi anser att det är kunden inte tillverkaren som skall bestämma vad kunden skall ha. Därför har vi ett brett sortiment i alla de material som kan tänkas användas till fönster och dörr marknaden.

Hittar Du inte det Du söker på våra sidor så kontakta oss vi kommer att göra allt för att lösa det.

KONTAKTA OSS
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)