JUST NU - INTRODUKTIONSKAMPANJ PÅ LEKSANDSDÖRREN

Fönster Kampanj – Priser

På fönster24sju.se har vi fönsterkampanjer med bra priser året om. I vår användarvänliga webbutik kan du som kund konfigurera ihop ditt eget dröm fönster eller dörr. Förutom fönster i trä, pvc och aluminium har vi fönsterdörrar, altandörrar, ytterdörrar, tillbehör och underhålls produkter till kampanj priser. Behöver du hjälp med montering kan vi rekommendera dig ett flertal bra snickare. Våra kampanjer erbjuder dessutom större rabatter desto mer du handlar. Klicka dig vidare på fönster24sju.se och läs mer inom respektive kategori för mer information.

Bra kvalitet behöver inte kosta skjortan!

Vi erbjuder fönster och dörrar av högsta kvalitet till bästa möjliga pris. Detta gäller alla våra fönster och dörrar i pvc, trä och aluminium. Välj mellan tvåglas och treglas, säkerhetsglas eller varför inte frostat glas. Hos fönster24sju.se kan du kombinera alla tillval och tillbehör med våra fönster och dörrar.
Utöver våra normalt låga priser har vi ytterligare kampanj priser på fönster och dörrar. Till exempel på våren 2018 finns en Fönster kampanj med där du som kund för aluminium på köpet!

Titt som tätt blir det även kampanj på olika modeller och varianter. Ibland erbjuds treglas till samma pris som tvåglas. Hör dig för med oss, vi har alltid någon spännande kampanj på gång!

För att få en bra överblick av vårt breda sortiment klickar du dig enkelt vidare i vår webshop för mer information. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa till oss på 010-207 99 11 eller maila till oss på info@fonster24sju.se.

hitta ett fönster just för dig

Vi har alla sorters fönster, fönsterdörrar, skjutdörrar och ytterdörrar i olika material och former.

finns det något vi kan hjälpa dig med?

Vi svara gärna på dina frågor via telefon, email, i chatten nere till höger eller via vårt kontaktformulär

Fina fönster och bra leverans med bra support, tack!

Jonas

Åkersberga

Kanon support vid beställning! Ni är verkligen 24/sju

Susanne

Västerås

Mycket bra hjälp vid val av material. Gjorde min dag enklare!

Kjell

Lerum

Trots mina specialmått på gammalt hus, löste ni det utan problem!

Pernilla

Växsjö