VINTERKAMPANJ - FUNKTION PVC - T.O.M. 31 JANUARI 2019

trä fönsterdörrar – funktion plus

Vår premium produkt serie med förstärkt dörrblad, med bättre u-värde och 48mm glaspaket med varmkant.

vår nya konfigurator

Fönster24sju.se har nu en ny innovativ fönsterkonfigurator där du kan se precis hur din fönsterdörr kommer att se ut, i realtid – med färg, spröjs, ventil hur det öppnas med mera.
N

träfönsterdörr

Trä är den mest traditionella och vackra fönsterdörr materialet. Det kräver dock underhåll.

N

trä/aluminium

Trä/Alu ger dig invändigt traditionellt trä med en underhållsfri utsida. En vackert fönsterdörr.

N

pvc fönsterdörr

Letar du en underhålltsfri och långvarig fönsterdörr till ett lågt pris kan pvc vara något för dig.

N

aluminiumfönsterdörr

Söker du en helaluminium fönsterdörr är du välkommen att kontakta oss så skickar vi en offert.

färger

Våra trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar kan målasi ett flertal NCS och RAL färger efter dina önskemål. Självklart kan alla våra fönsterdörrar även fås i standard vit NCS S 0502-Y. Klicka här för att läsa mer

spröjs

För trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar erbjuder vi tre olika typer av spröjs: Glasdelande poster/spröjs, Utanpåliggande löstagbara spröjs eller Mellan glas liggande spröjs. Klicka här för att läsa mer.

detaljritningar

Detaljritningar, detaljbilder och tvärsnitt för karm och båge för våra energi snåla trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar hittar du här. Var har även monteringsguider samt guider för underhåll Klicka här för att läsa mer.

u-värde

Här hittar du alla U-värden för våra olika trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar. En mindre fönsterdörr har normal ett högre u värde medans en större fönsterdörr har vanligtvis lägre u värde. Klicka här för att läsa mer.

glas

Våra fönsterdörrar kan förses med, två glas, tre glas, energispar glas, bullerskydds glas, säkerhets glas samt ornament- och strukturglas.

beslag

Vi använder endast kvalitativa beslagsdelar från bl.a. ASSA, Siegenia Aubi, GU och Tyska Winkhaus. Säkerhetsgraden anpassas efter dina önskemål.

fönsterdörrhandtag

Vi har ett brett sortiment med allt från enkla handtag till låsbara handtag, handtag i plast eller aluminium och även designade handtag i rostfritt.

jalusier

Vi har ett stort sortiment av integrerade och front monterade jalusier. Anpassningsbara efter dina behov vad gäller design, färg, manövrering etc.

inbrottsskydd

Det finns ett flertal sätt för att betydligt höja säkerheten för ditt hem. T.ex. RC2 säkerhetsbeslag som tillval.

insektsskydd

Ett insektsskydd är en praktisk och komfortabel extrautrustning, som enkelt kan kombineras med en fönsterdörr. Se våra myggnät här.

tillbehör fönsterdörr

Det finns massor av utrustning att välja bland, som till exempel handtag med lås. Eller t.ex. spaltventil. Se våra tillbehör här.

fönstertyper

Här hittar du samtlig information om fönstertyper, specialtyper och öppningssätt. Klicka här för att läsa mer!

Med olika utrustning och ett stort urval av tillbehör kan vi sätta fokus på säkerhet, bullerskydd och inbrottsskydd.

fönsterdörr även kallad altandörr i trä

Trä som är en naturlig förnyelsebar råvara som passar utmärkt att tillverka altandörrar av. Träet ger din altandörr en varm ombonad karaktär som få andra material kan. Förutom att trä ger en bra värmeisolering så är det även lättarbetat vilket är perfekt för tillverkning av fönster och altandörrar. Altandörrar i trä har en unik varm karaktär som genereras av sitt naturliga och förnyelsebara ursprung. De träslag vi använder för att tillverka altandörrar av är noga utvalda och genomgår en naturlig impregneringsmetod för ett lång skydd mot fuktrelaterade skador orsakade av väder och vind.

Ett ännu bättre skydd kan uppnås genom att utrusta altandörren med vattenavvisande skyddsbleck alternativt utrusta dörren med en aluminiumbeklädnad som är mycket väderbeständig. Våra altandörrar i trä är standardutrustade med en dropplist i aluminium.

Våra altandörrar kan köpas och tillverkas i en rad olika träslag så som furu, meranti, lärk och ek med flera. För varje träslag finns en mängd olika färger och lasyrer att välja mellan för att altandörren skall passa just ditt hem. Våra altandörrar i trä finns i flera olika utförande och varianter.

Oavsett vilket träslag din nya altandörr är tillverkad i kan du välja mellan färger från RAL-paletten samt en mängd olika lasyrer. Allt för att din altandörr skall följa dina unika önskemål och design.

finns det något vi kan hjälpa dig med?

Vi svara gärna på dina frågor via telefon, email, i chatten nere till höger eller via vårt kontaktformulär