VINTERKAMPANJ - FUNKTION PVC - T.O.M. 31 JANUARI 2019

trä/aluminium – välj produktserie

N

träfönsterdörr

Trä är den mest traditionella och vackra fönsterdörr materialet. Det kräver dock underhåll.

N

trä/aluminium

Trä/Alu ger dig invändigt traditionellt trä med en underhållsfri utsida. En vackert fönsterdörr.

N

pvc fönsterdörr

Letar du en underhålltsfri och långvarig fönsterdörr till ett lågt pris kan pvc vara något för dig.

N

aluminiumfönsterdörr

Söker du en helaluminium fönsterdörr är du välkommen att kontakta oss så skickar vi en offert.

vår nya konfigurator

Fönster24sju.se har nu en ny innovativ fönsterkonfigurator där du kan se precis hur din fönsterdörr kommer att se ut, i realtid – med färg, spröjs, ventil hur det öppnas med mera.

färger

Våra trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar kan målasi ett flertal NCS och RAL färger efter dina önskemål. Självklart kan alla våra fönsterdörrar även fås i standard vit NCS S 0502-Y. Klicka här för att läsa mer

spröjs

För trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar erbjuder vi tre olika typer av spröjs: Glasdelande poster/spröjs, Utanpåliggande löstagbara spröjs eller Mellan glas liggande spröjs. Klicka här för att läsa mer.

detaljritningar

Detaljritningar, detaljbilder och tvärsnitt för karm och båge för våra energi snåla trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar hittar du här. Var har även monteringsguider samt guider för underhåll Klicka här för att läsa mer.

u-värde

Här hittar du alla U-värden för våra olika trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar. En mindre fönsterdörr har normal ett högre u värde medans en större fönsterdörr har vanligtvis lägre u värde. Klicka här för att läsa mer.

glas

Våra fönsterdörrar kan förses med, två glas, tre glas, energispar glas, bullerskydds glas, säkerhets glas samt ornament- och strukturglas.

beslag

Vi använder endast kvalitativa beslagsdelar från bl.a. ASSA, Siegenia Aubi, GU och Tyska Winkhaus. Säkerhetsgraden anpassas efter dina önskemål.

fönsterdörrhandtag

Vi har ett brett sortiment med allt från enkla handtag till låsbara handtag, handtag i plast eller aluminium och även designade handtag i rostfritt.

jalusier

Vi har ett stort sortiment av integrerade och front monterade jalusier. Anpassningsbara efter dina behov vad gäller design, färg, manövrering etc.

inbrottsskydd

Det finns ett flertal sätt för att betydligt höja säkerheten för ditt hem. T.ex. RC2 säkerhetsbeslag som tillval.

insektsskydd

Ett insektsskydd är en praktisk och komfortabel extrautrustning, som enkelt kan kombineras med en fönsterdörr. Se våra myggnät här.

tillbehör fönsterdörr

Det finns massor av utrustning att välja bland, som till exempel handtag med lås. Eller t.ex. spaltventil. Se våra tillbehör här.

fönstertyper

Här hittar du samtlig information om fönstertyper, specialtyper och öppningssätt. Klicka här för att läsa mer!

Med olika utrustning och ett stort urval av tillbehör kan vi sätta fokus på säkerhet, bullerskydd och inbrottsskydd.

fönsterdörr även kallad altandörr i trä/alu

Altandörrar i trä aluminium kombinerar de bästa egenskaperna hos både trä och aluminium. Insidan får en varm, mysig och ombonad känsla via träets naturliga struktur. Utsidan får en väderbeständig och skyddande beklädnad tack vare aluminiumet. Tillsammans skapar de en perfekt altandörr som kräver mycket lite underhåll. Trots sitt högre pris är en altandörr i trä och aluminium en bättre långsiktig lösning gentemot andra material.

Våra altandörrar i trä och aluminium kombinerar de fördelaktiga egenskaperna som både trä och aluminium besitter.

Det trä som vi använder för att tillverka våra altandörrar av är noga utvalt och består endast av högsta kvalité. Dessutom behandlas allt trä med en naturlig miljövänlig impregneringsprocess för att ge våra träprodukter ett mycket gott skydd.

Aluminiumbeklädnaden för våra altandörrar i trä finns att välja i mängd olika färger och ytskikt. Det finns även en hel del specialfärger att välja, som t.ex. Antico Antracit.

Tack vare det stora utbudet av färger och designer för våra altandörrar samt möjligheten till olika färger interiört och exteriört är design och kombinationsmöjligheterna oändliga. Hos oss köper du inte bara en altandörr utan även en designad utsmyckning till ditt hem.

finns det något vi kan hjälpa dig med?

Vi svara gärna på dina frågor via telefon, email, i chatten nere till höger eller via vårt kontaktformulär