VINTERKAMPANJ - FUNKTION PVC - T.O.M. 31 JANUARI 2019

pvc – välj produktserie

N

träfönsterdörr

Trä är den mest traditionella och vackra fönsterdörr materialet. Det kräver dock underhåll.

N

trä/aluminium

Trä/Alu ger dig invändigt traditionellt trä med en underhållsfri utsida. En vackert fönsterdörr.

N

pvc fönsterdörr

Letar du en underhålltsfri och långvarig fönsterdörr till ett lågt pris kan pvc vara något för dig.

N

aluminiumfönsterdörr

Söker du en helaluminium fönsterdörr är du välkommen att kontakta oss så skickar vi en offert.

vår nya konfigurator

Fönster24sju.se har nu en ny innovativ fönsterkonfigurator där du kan se precis hur din fönsterdörr kommer att se ut, i realtid – med färg, spröjs, ventil hur det öppnas med mera.

färger

Våra trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar kan målasi ett flertal NCS och RAL färger efter dina önskemål. Självklart kan alla våra fönsterdörrar även fås i standard vit NCS S 0502-Y. Klicka här för att läsa mer

spröjs

För trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar erbjuder vi tre olika typer av spröjs: Glasdelande poster/spröjs, Utanpåliggande löstagbara spröjs eller Mellan glas liggande spröjs. Klicka här för att läsa mer.

detaljritningar

Detaljritningar, detaljbilder och tvärsnitt för karm och båge för våra energi snåla trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar hittar du här. Var har även monteringsguider samt guider för underhåll Klicka här för att läsa mer.

u-värde

Här hittar du alla U-värden för våra olika trä, trä/alu och pvc fönsterdörrar. En mindre fönsterdörr har normal ett högre u värde medans en större fönsterdörr har vanligtvis lägre u värde. Klicka här för att läsa mer.

glas

Våra fönsterdörrar kan förses med, två glas, tre glas, energispar glas, bullerskydds glas, säkerhets glas samt ornament- och strukturglas.

beslag

Vi använder endast kvalitativa beslagsdelar från bl.a. ASSA, Siegenia Aubi, GU och Tyska Winkhaus. Säkerhetsgraden anpassas efter dina önskemål.

fönsterdörrhandtag

Vi har ett brett sortiment med allt från enkla handtag till låsbara handtag, handtag i plast eller aluminium och även designade handtag i rostfritt.

jalusier

Vi har ett stort sortiment av integrerade och front monterade jalusier. Anpassningsbara efter dina behov vad gäller design, färg, manövrering etc.

inbrottsskydd

Det finns ett flertal sätt för att betydligt höja säkerheten för ditt hem. T.ex. RC2 säkerhetsbeslag som tillval.

insektsskydd

Ett insektsskydd är en praktisk och komfortabel extrautrustning, som enkelt kan kombineras med en fönsterdörr. Se våra myggnät här.

tillbehör fönsterdörr

Det finns massor av utrustning att välja bland, som till exempel handtag med lås. Eller t.ex. spaltventil. Se våra tillbehör här.

fönstertyper

Här hittar du samtlig information om fönstertyper, specialtyper och öppningssätt. Klicka här för att läsa mer!

Med olika utrustning och ett stort urval av tillbehör kan vi sätta fokus på säkerhet, bullerskydd och inbrottsskydd.

fönsterdörr även kallad altandörr i PVC

En altandörr i PVC är mycket hållbar, har en lång livslängd, underhållsfri samt är billiga i pris i inköp. Våra PVC modeller är mycket stabila och har en god värmeisolerande förmåga som gör att du som kund sparar på dina uppvärmningskostnader. Våra Altandörrar i PVC kan beställas i standard vit samt ett flertal färger och dekorer mm. Välj där till en rad olika tillval och tillbehör, klicka dig vidare för mer information om respektive kategori för produkter på vår hemsida.

Våra altandörrar som är tillverkade av PVC är mycket lätta att rengöra samt har en lång livslängd. Profilerna för altandörrarna tillverkas med den senaste tekniken i vår moderna fabrik med utmärkta värmeisolerande egenskaper.

Våra altandörrar finns tillgängliga med antingen 5 eller 6 centrala tätningskammare i dörrblad och karm för för en maximal isolerande förmåga. Desto fler tätningskammare desto lägre u värde.

Fönstren inklusive karm är förstärkta med antingen stål eller en ny kompositteknologi som limmas. Den senare av dessa två tekniker leder inte kyla på samma sätt som den traditionella stålförstärkningen och därför ökar den värmeisolerande förmågan drastiskt och u värdet blir således lägre.

Altandörrar i PVC eller plast kan utformas efter dig som kunds egna unika önskemål. De finns valbara i flera olika färger och dekorer. Dessutom finns det en rad olika modeller och varianter av våra altandörrar att välja mellan.

I vår serie med Altandörrar i PVC finns det allt ifrån enkla en lufts dörrar till avancerade fyr lufts skjutdörrar inklusive lyft glid och dreh kipp varianter.

Liksom våra altandörrar i trä och aluminium kan även dörrarna tillverkade av PVC utrustas med många olika tillval och tillbehör. Allt från två glas, tre glas, rulljalusier, lås, handtag och persienner. Vi har även passande underhålls produkter till ett bra pris att köpa till. Behöver du hjälp med montering kan vi rekommendera hantverkare för detta.

Våra altandörrar i PVC och plast finns tillgängliga i de flesta av färgerna i RAL-paletten inklusive standard vit samt i flera olika dekorer. Så låt din kreativitet flöda och ge din bostad det där lilla extra.

finns det något vi kan hjälpa dig med?

Vi svara gärna på dina frågor via telefon, email, i chatten nere till höger eller via vårt kontaktformulär