VINTERKAMPANJ - FUNKTION PVC - T.O.M. 31 JANUARI 2019

pvc fönster – funktion

Vår bas produktserie, ett bra och prisvärt fönster i hög kvalité. Idealt för den priskänsligare kunden.

  • fast fönster – pvc – funktion

  • kipp-dreh 1 luft – pvc – funktion

  • kipp-dreh 2 luft – pvc – funktion

vår nya konfigurator

Fönster24sju.se har nu en ny innovativ fönsterkonfigurator där du kan se precis hur ditt fönster kommer att se ut, i realtid – med färg, spröjs, ventil hur det öppnas med mera.
N

träfönster

Trä fönster är den mest traditionella och vackra fönster materialet. Det kräver dock underhåll.

N

trä/aluminium

Trä/Alu ger dig invändigt traditionellt trä med en underhållsfri utsida. Ett mycket vackert fönster.

N

pvc fönster

Letar du ett underhålltsfritt och långvarit fönster till ett lågt pris kan pvc vara något för dig.

N

aluminiumfönster

Söker du ett helaluminium fönster är du välkommen att kontakta oss så skickar vi en offert.

färger

Våra PVC fönster kan antingen målas med RAL-färger eller förses med imitationsmönster. Självklart kan alla fönster även fås i neturalt vit.

spröjs

För nya PVC fönster erbjuder vi tre olika typer av spröjs: Glasdelande spröjs, Wiener spröjs eller Helima spröjs. Köp spröjs i vår butik.

detaljritningar

Detaljritningar och tvärsnitt för våra nya underhållsfria och billiga PVC fönster hittar du här.

u-värde

Här hittar du U värden för våra underhållsfria PVC fönster. Välj exempelvis till ett tre glas för lägre u värde!

pvc fönster – brett sortiment – från billigt till exklusivt

Våra PVC fönster tillverkas alla med de senaste och modernaste metoderna. Våra billiga underhållsfria pvc fönster modeller är alla kvalitetssäkrade enligt tyska RAL. Fönstren tillverkas uteslutande med högkvalitativa delar från kända tillverkare. På Fönster24sju.se hittar du allt från våra underhållsfria billiga PVC fönster till mer exklusiva premiummodeller i PVC segmentet. Öppningssättet för våra fönster är inåtgående med det så kallade dreh kipp beslaget vilket är mycket lättanvänt och praktiskt. I vår produktkonfigurator väljer du enkelt modell, två glas eller tre glas, tillbehör och om du vill ha en luft, två luft, tre luft eller fyr luft fönster. Alla våra billiga pvc fönster kommer med matchande fönsterdörrar, altandörrar och balkongdörrar i samma modellserier. Efter du har beställt dina nya underhållsfria billiga pvc fönster skickas det med frakt hem till din dörr. Enklare blir det inte!

utrusta ditt billiga pvc fönster individuellt med tillbehör

Utrusta ditt underhållsfria billiga pvc fönster efter just dina önskemål för att passa just dina behov och alltid till bästa pris. Välj färg, ljudisolerande glas, säkerhets glas, två glas, tre glas, spröjs med mera på bästa billigaste sätt. Köp till det du önskar. Nedan finner du mer information för respektive kategori av tillval för ditt nya fönster.

glas

Våra fönster kan förses med, två glas, tre glas, energispar glas, bullerskydds glas, säkerhets glas samt ornament- och strukturglas.

beslag

Vi använder endast kvalitativa beslagsdelar från bl.a. ASSA, Siegenia Aubi, GU och Tyska Winkhaus. Säkerhetsgraden anpassas efter dina önskemål.

fönsterhandtag

Vi har ett brett sortiment med allt från enkla handtag till låsbara handtag, handtag i plast eller aluminium och även designade handtag i rostfritt.

jalusier

Vi har ett stort sortiment av integrerade och front monterade jalusier. Anpassningsbara efter dina behov vad gäller design, färg, manövrering etc.

inbrottsskydd

Det finns ett flertal sätt för att betydligt höja säkerheten för ditt hem. T.ex. RC2 säkerhetsbeslag som tillval.

insektsskydd

Ett insektsskydd är en praktisk och komfortabel extrautrustning, som enkelt kan kombineras med ett fönster. Se våra myggnät här.

tillbehör fönster

Det finns massor av utrustning att välja bland, som till exempel handtag med lås. Eller t.ex. spaltventil. Se våra tillbehör här.

fönstertyper

Här hittar du samtlig information om fönstertyper, specialtyper och öppningssätt. Klicka här för att läsa mer!

hjälp vid fönsterköp

Detaljerade ritningar, tips för montering och videor med instruktioner för hur du vårdar dina träfönster hjälper dig som är erfaren hobbysnickare vid alla moment som gäller beställning och installation av de olika byggelementen. Med produktkonfigureraren från fönster24sju.se kan du välja alla utrustnings- och designvarianter steg för steg. Från individuella mått och standarddekor till önskat glas och snygga fönsterhandtag börjar träfönstret ta form efter dina önskemål, och kan hela tiden anpassas eller byggas ut.

anvisningar

Hur mäter man? Hur underhåller man på bästa sätt? Tack vare våra tydliga instruktionsfilmer blir det mycket enkelt för dig att göra detta själv! Klicka här för mer information om hur du gör.

för- & nackdelar

Träpvc eller trä aluminium? Att välja rätt material för rätt behov kan vara en av de viktigaste punkterna vid köp av nya fönster. Annat att tänka på är underhåll och hur energieffektivt de olika materialen är!

fördelar med nya underhållsfria och billiga pvc fönster

  • Stabila
  • Lång livslängd
  • Lättskötta och i princip underhållsfria
  • Låga underhållskostnader
  • Finns i ett stort urval av färger
  • Finns i ett stort urval modeller
  • Miljövänliga

Det material som oftast används i för tillverkning av plastfönster kallas PVC (polyvinylklorid). Det är ett termoplastiskt material som är formbart vid påverkan av höga temperaturer. Fönsterprofilerna tillverkas vanligtvis genom formsprutning eller genom strängsprutning (extrudering).

Tack vare sin formbarhet tillåts en stor variation av former för de färdiga fönsterprofilerna. Allt ifrån en enkel rektangulär form till mer komplicerade bågformer. I kombination med moderna teknik och andra högkvalitativa material kan fönstret formas och tillverkas med en hög ljud- och värmeisolering med en lång livslängd.

Ett pvc fönster är beständig mot många olika typer av syror, alkaliska ämnen och rengöringsmedel. De är enkla att underhålla och kommer i en mängd olika RAL-färger. Det är dessutom möjligt att få fönsterprofilerna i olika typer av trä-dekorer.

Fönsterprofilens högkvalitativa ytskikt åstadkommes genom folieringar och beläggningar. Kvalitén och värmeisolering för ett PVC fönster avgörs hur fönstret är uppbyggt. Inuti fönsterkarmen och bågen finns ett antal tätningskammare, lister samt förstärkningar.

Desto fler tätningslister och kammare, desto bättre isolering. Vanligtvis är PVC fönster försedda med en stålförstärkt kärna för att ge fönstret stabilitet. Men idag finns det även förstärkningar tillverkade i plast. Dessa har en bättre värmeisolerande förmåga och ger på så sätt ett lägre u-värde för fönstret. År 2004 sammanställde EU-kommissionen en rapport om PVC fönster och dess livslängd. Klicka här för att läsa rapporten.

Med olika utrustning och ett stort urval av tillbehör kan vi sätta fokus på säkerhet, bullerskydd och inbrottsskydd.

välj annat material

finns det något vi kan hjälpa dig med?

Vi svara gärna på dina frågor via telefon, email, i chatten nere till höger eller via vårt kontaktformulär